Gin Marconi je výsledkom dlhoročnej tradície v destilácii a inovačných schopností rodiny Poli, ktorá destiluje v remeselnej pálenici od roku 1898 v Schiavone, neďaleko Bassano del Grappa, v srdci Benátska.
Gin Marconi je taliansky gin, ktorý Jacopo Poli remeselne destiluje v malých dávkach pomocou vákuového kotlíkového destilačného zariadenia Crysopea: jedinečnej metódy destilácie, ktorá umožňuje získať intenzívnu vôňu, čistú chuť a dlhotrvajúcu aromatickú stálosť.
Jedinečná chuť ginu Marconi 42 je výsledkom infúzie borievky, rozmarínu, mäty, bazalky a tymiánu. V ústach je gin vyvážený, hladký a harmonický s tónmi koriandra, kardamónu a feniklu. Kombinácia stredomorských bylín a korenín pripomína slnko, teplo a talianske pobrežie. Ak priložíte pohár k uchu, môžete počuť cvrčky a cikády.