Víno odporúčame podávať pri teplote 11 – 12°C k teplým úpravám tresky a morského jazyka, k jednoduchším úpravám teľacieho, prípadne hydinového mäsa.
Zobraziť viac od vinárstva Mrva & Stanko
10.50 € s DPH
Víno odporúčame podávať pri teplote 11 – 12°C k teplým úpravám tresky a morského jazyka, k jednoduchším úpravám teľacieho, prípadne hydinového mäsa.
Na sklade
Víno odporúčame podávať pri teplote 11 – 12°C k teplým úpravám tresky a morského jazyka, k jednoduchším úpravám teľacieho, prípadne hydinového mäsa.
Zobraziť viac od vinárstva Mrva & Stanko
Krajina | Slovensko |
---|---|
Objem | 0,75 l |
Odroda | Veltlín zelený (Grüner Veltliner) |
Ročník | 2023 |
Druh | Víno |
Značka | Mrva & Stanko |
Farba | Biele víno |
Prívlastok | Suché |
Vinárstvo Mrva & Stanko
Vinárstvo Mrva & Stanko
Prihláste sa na odber noviniek a získajte
na Váš ďalší nákup.
Zľavu je možné použiť pri nákupe nad 50€. Odber noviniek môžete kedykoľvek zrušiť, ale prečo by ste to robili. Nedozvedeli by ste tak včas o našich akciách na víno a eventoch, ktoré pre Vás pravidelne pripravujeme.