Zber v “Les Bessards” prebieha ručne a pod prísnou kontrolou. Po nakvášaní v cementových nádobách pri zníženej teplote, hrozno maceruje pri kontrolovanej teplote po dobu približne 20 dní. Po stáčaní a následnom prelisovaní prebehne malolaktická fermentácia. Víno zreje od 14 – 16 mesiacov v 1 až 3 ročných dubových barikových sudoch. Výsledné víno má tmavo červený odlesk. Už vo vôni upozorní na svoju výnimočnosť ľahkou arómou po černiciach, fialkách, čiernych olivách s náznakom dymu. Víno ukazuje koncentráciu ovocných chutí s pevnou tanínovou štruktúrou a veľmi dobrou vyváženosťou. Vhodne sa dopĺňa s hovä- dzím mäsom, zverinou a tiež s pikantnejším sauté. Odporúčame ho otvoriť 1 – 3 hodiny pred podávaním, pri teplote 16 až 18 ˚C
Delas Frères – Hermitage ‘Les Bessards’
155.00 € s DPH
Nie je na sklade
Popis
Ďalšie informácie
Krajina | Francúzsko |
---|---|
Objem | 0,75 l |
Oblasť | Rhone |
Ročník | 2012 |
Druh | Víno |
Značka | Delas Frères |
Farba | Červené víno |