Vinárstvo Cantine Sgarzi
História Cantine Sgarzi Luigi sa datuje od roku 1933, keď Luigi založil svoje vinárstvo na vidieku malej dedinky Castel San Pietro Terme.
Castel San Pietro Terme, mesto so silnou turistickou návštevnosťou, sa nachádza na úpätí zelených kopcov Bologne na hranici medzi Emilia a Romagna.
Výrobný proces Cantine Sgarzi Luigi začína z vynikajúcej suroviny. Technologický proces je výsledkom inovácie, ktorá úplne rešpektuje pravidlá veľkých vinárskych tradícií. Vinárstvo sa môže pochváliť najmodernejším strojovým vybavením, ktoré dáva do rúk enológa spoločnosti najlepšiu dostupnú technológiu, aby bolo možné vyťažiť to najlepšie, čo je každé hrozno schopné dať. Niekoľko chladiarenských zariadení a najlepšia technológia vinifikácie zaručujú nepretržitú a flexibilnú výrobu, ktorá je vždy zameraná na kvalitu.
Vinárstvo Cantine Sgarzi Luigi