17. októbra sa v reštaurácii Portofino uskutoční výnimočný vínny večer s vinárstvom Babich, jedným z najuznávanejších producentov vína z Nového Zélandu. Počas večera budete mať možnosť ochutnať niekoľko prvotriednych vín, starostlivo vybraných k menu vytvorenému špeciálne pre túto príležitosť. Príďte si vychutnať jedinečné chute, ktoré spájajú tradičné remeslo vinárstva s modernými trendmi, a užite si večer plný kulinárskych zážitkov.
Menu
Kanapka
Babich -Te Henga (r.2023)
Topinamburový krém, vajíčko, hľuzovka, žerucha
Predjedlo
Babich – Sauvignon Blanc (r.2023)
Novozélandské mušle, vínová omáčka, žĺtok, tekvicové raviolky, mizuna
(Tekvicové raviolky, artičoky, syr Pecorino)
Hlavné jedlo
Babich – Sauvignon Blanc BLACK LABEL (r.2023)
Jahňacia picanha, petržlenové pyré, žltá mrkva, omáčka z dubákov
(Tempurovaný karfiol, petržlenové pyré, žltá mrkva, omáčka z dubákov)
Dezert
Babich – Pinot Noir WINEMAKERS Reserve (r.2019)
Čokoládový cake, malinová pena, mandle
*Vegetariánska alternatíva